Жемчужина 58

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 58

Коль ты собрал за праздничным столом
Свою семью и преданных друзей,
Коль детским смехом твой наполнен дом,
Так знай, что ты богаче королей!

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 58

Якщо ти бачиш за своїм столом
Своїх дітей, онуків та батьків,
Якщо твій дім наповнений теплом,
Так знай, що ти багатший за царів!

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА