Люди - корал

Ирина Иваненко 2
Що є найголовнішим у житті людини?
Матеріальні статки чи тепло родини?
Світова популярність або ж вічне забуття?
Що є основою твого, друже, життя?

Для усіх на цім світі однакове сонце
Простягає свої віти до кожного віконця
Та у душах людських воно по різному палає
Або оберігає серце або ж з корінням вириває.

Хтось щоденно коштує вишуканну фуагру
І сприймає інших долю як власну гру
А інший жує хліб з молоком десь в хатинці
І лагодить іграшки рідній дитинці.

Які ж ми різні! У всіх є власні моралі
Але знову падають люди як з прикраси коралі
Хтось відходить в небуття, а хтось купається у злоті
Один "висить" у клубах, а інший в обіймах скорботи.

Найголовніше для людини зовсім близько, поряд з нами
Це життя у мирі і посмішка твоє ї мами.