Свободным людям!

Александр Павлоградский
Нам запрещали думать и любить,
Ценить друг друга, верить в силу неба.
Нам не давали вдоволь кушать хлеба,
Но мы сумели это пережить.

Диктатор снова изменил подход,
От краха государства отвлекая,
За занавес «железный»* помещая,
Безвольный, обессиливший народ.

Свободу невозможно отобрать
У тех, кто не привязан к капиталу,
Запретов, санкций, страха будет мало,
Нас не сломить. Не сжечь. Не растоптать.

Свободных граждан в гетто не загнать!



* - Відсьогодні, з 18 травня, у більшості жителів Конотопа зник доступ до соцмережі «Однокласники», яка потрапила під санкції.
Доступ до соцмережі зник у абонентів телекомунікаційної компанії «Зурбаган». Як повідомили в компанії, для них блокування також стало сюрпризом, оскільки сайт був заблокований магістральним провайдером. «Яндекс» та «Вконтакте» поки працюють, проте, як стверджують у «Зурбагані», їх блокування — питання часу.
16 травня Президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж «ВКонтакте » і «Однокласники».