Харавы спеу

Антониа Ирина Голь
У нашай школе развіта харавы спеў.
Харавы спеў - складанае мастацтва:
Сорак розных галасоў зліць у адну мелодыю
І пачуць звон ручая і напевы Радзімы.
Льецца песня чыстая, плыўная, прамяністая.
І на сэрцы радасна, і лёгка нам дыхаецца.
Пра пушчу Белавежскую і ручаі празрыстыя,
Пошчакі салаўіныя, ветру подых -
Мы спяваем пра Радзіму песню з натхненнем.
І для ўсіх зараз для нас
Харавы спеў - гэта асалода.