E у Долi свiй День народження

Геннадий Сивак
Студії "Доля", з міста Шепетівка,
 Україна, – 17 років!!!

Є у "Долі" свій День народження,
Що   збагачує   нам Буття,
Для поезії – це   відродження,
По дорозі у Майбуття…

В школах вірші   ваші   вивчаються,
Україна   шанує   вас,
На Майдані вони   співаються,
У складний наш, турботний час.

Шепетівка уся пишається,
І з талантами залюбки,
Так  романтика виявляється,
Водночас  з нею навіки.

Є у "Долі" свій День народження,
Вона гордість  без вороття,
Славнозвісне  в неї  походження,
Та квіткова  краса  життя.


Автор Геннадій  Сівак.
21  травня  2017 року.