Твоя душа

Олександр Мачула
Твоя душа*

Твоя душа така проста і чиста,
ще й по-дитячому окрилено-легка.
Вона немов та райдуга барвиста
й така прозора, як вода струмка.

Твоя душа – це птаха у польоті,
як жайвір, що у небі майорить.
Як ластівка, по крові й навіть плоті,
що неба стрімко розріза блакить.

Твоїй душі – ніщо сталеві ґрати!
Наповнившись первинністю ідей,
вона ще буде двері відкривати
для вірних й доброзичливих людей.

23.05.2017

* Відгук на твір „Моя душа“ автора сайту „Клуб поезії“ Птаха в польоті: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=734709 .