Э. Дикинсон. 1654. Beauty crowds me till I die

Ольга Денисова 2
1654
Как дух стесняешь, красота –
Будь милостивей чуть,
Но, если мой последний час,
С тобой он будет пусть –
22.05.2017



1654
Beauty crowds me till I die
Beauty mercy have on me
But if I expire today
Let it be in sight of thee –