За минуле, ляля

Ольга Киба
За минуле, ляля,
мовою якою кохав.
Очі показують вгору,
в мене купа справ.
Знайти твоїх одиноких демонів,
розповісти їм, що коїться в світі,
що покинуті діти
знайшли дім
поки ти спав.
Доводив комусь,
що маєш хребет і гроші.
Зараз слухняні стакани на кухні
майбутнє ворожать.
Ты прав,
я извозчик,
знаток переправ,
невозможен в любви,
неприкаян, как черт.
Я стал
таким во имя ради,
а не вопреки,
ты прав.
За минуле, ляля,
за твоїх демонів
і купу справ.
На кухні сидів
человек,
который устал.