В плену твоей любви...

Мари Амарина
Дивний погляд,
зворушливий,
мами,
я побачила,
очі її,
добрі,
сповнені щастя сльозами
бо сьогодні зустрілися ми.
Зараз наче я дівчинкой знову
поспішаю щоб допомогти,
тій школяркой що бігла додому
лише тому що там була ти.

У полоні твоєї любові
як в дитинстві чекаю тепла,
коли рук твоїх рідні долоні
обіймуть, немов білі крила...
немов біла голубонька неба-
Божий дар у моєму житті.
Не хвилюйся, будь ласка, не треба.
Зможу все коли поряд є ти.

Нехай доля у нас відібрала
вкотре роки,
минули страхи,
час прийшов
та сердця поєднала,
поєднала і наші шляхи...

У полоні твоєї любові
як в дитинстві чекаю тепла,
коли рук твоїх рідні долоні
обіймуть, немов білі крила...
немов біла голубонька неба-
Божий дар у моєму житті.
Не хвилюйся, будь ласка, не треба.
Зможу все коли поряд є ти.