Юлияна Донева - Коте за милиони

Юлияна Великова
             КОТЕ ЗА МИЛИОНИ

                Имах бяло коте
                с черно петънце.
                Давах му водичка,
                храних го с млекце.

                Тази моя Писка
                бе за милиони.
                Често аз я виждах
                как яде бонбони.

                С нея си играех
                на скришка и жмичка -
                аз бях котарака,
                а пък Писка - мишка.

                / Сега, извинете/
                Една вечер Писка,
                право на мокета
                взе,че се изпишка.

                И макар,че Писа
                бе за милиони,
                мама я натупа,
                после я изгони.