Э. Дикинсон. 202. My eye is fuller than my vase

Ольга Денисова 2
202
Мой глаз наполненней моих
Росой груженных ваз –
Но сердце весит больше – в нем
Вся Индия – для Вас!
28.05.2017




202
My eye is fuller than my vase -
Her Cargo - is of Dew -
And still - my Heart - my eye outweighs -
East India - for you!