Магiя -Початок-

Валео Лученко
Початок.
Клубочок з ниточок таких золотих, невагомих,
ба більше, без маси, ну майже, як та Порожнеча Велика.
Фотони такі невагомі у Всесвіті цьому,
де янголи правлять чи мессу чи масу,
де місиво часу в химерні узори закручує простір.
Де просто любити, кохатися в житі, в пахучому зелі,
де бог позирає то яструба оком, то оком зозулі,
де кулі барвисті випурхують в небо
і тануть у ньому
щоб десь у далекому світі
планетами стати
і там народити
на третій від Жовтої Зірки
Адама і Єву
і знову усе розпочати