Бабине л то. П сня

Коваль 4
Завішу фіранку, закриюсь від світу,
Кохання хай прийде у бабине літо.
Солодки ці муки, твій подих гарячий,
Тебе полюбила,від щастя я плачу.

ПРИСПІВ:

Бабине літо-пора соковита,
Світанок розбудить мій вершник копитом,
Хвилюється серце, так ніби це вперше,
Назустріч полину в кохання безмежне.


Хто пише закони, цього я не знаю,
Та всі заборони в коханні здолаю.
Хмільного чарунку налито для всіх,
За щастя боротись-це в світі не гріх.

Жити в коханні хочу я люди,
Бабине літо коротке в нас буде,
Та все ж в моїм серці залишу навік,
Хоч з вітром холодним злетить білий цвіт.