Магiя -За межами-

Валео Лученко
Solar Plecsus, синій Лексус, сиві тіні, сірий сніг
Ніг моїх не обігріти, рук також і серця теж.
Квилить тихо, тужить тяжко і болить, болить, болить.
Межи люди йти не хочу. Межі всюди. Вежі айворові, Ге ж?
Де ж подітися малому? Де розрада? Де тепло?
Риска, крапка, риска, кома.
Білий шум і срібне тло...

А якщо поглянуть збоку чи згори іще кращіш,
то увидиш стільки світла, стільки радості, тепла
щохвилина йде на Землю.
Закрутилась голова.

Проливається крізь сито: найтвердіше, найгустіше
всепрониклива любов.
І заповнює всі нірки, всі комірки:
металеві, дерев'яні, кістяні, очеретяні.
Навіть ґратки кристалічні,
воду,пару та пісок.

Я іду крізь гамір міста.
Не страшуся, не сахаюсь,не тулюсь до стін
Не боюся загубити
стан,
якому слів нема.
Просвітління Ботхісатви чи мандрівка LSD
десь близьке, але не те.
Щось таке матафоричне, алхімічне, законтачене на Вічне
поза простором
По За.