Де ти доле моя

Валентина Филипова
Де ти доле моя ?  відгукнися!
Завітай у мій дім хоч у сні
Я благаю тебе, не барися!
Чекаю, що ти усміхнешся мені,
Ти не йдеш, може десь заблукала?
Хто ж тобі переплутав стежки.
Може марно тебе я чекала?
Непомітно спливали роки.
Промайнула молодість, як пташка.
Вже блищить у косах сивина
І на серце тяжко жура…
Чорним каменем лягла.