Жемчужина 60

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 60

Ты будь как вешний сад красива,
Ты будь как свет луны нежна.
Но коль душа твоя червива,
Так знай, что грош тебе цена.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 60

Ти будь квітуча та вродлива,
Світи, мов зіронька ясна.
Та як душа твоя червива,
Так знай, що гріш тобі ціна.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА