***

Оксана Малиновская 2
Українська вишиванка,
Наша гордість і краса.
Хто тебе так кропітливо
Ниточками вишивав?

Може, мама, чи бабуся,
Може, внучка, чи донька?
Я щокою притулюся…
Ти ж гарнесенька така…

Українська вишиванка,
Різні барви осяйні…
Хтось старанно вишив маки,
А хтось – мальви чарівні.

Усі люблять вишиванку
І дорослі і малі,
Бо, це – символ України,
Символ рідної землі.