I m gonna run away

Наталья Кашкан
I'm gonna run away with you
Because my passion this is
infinity!

Even the world
Will be destroyed
What does it matter?

We always find shelter
Even around smithereens
We just reborn again
Nothing's gonna break our  soul's.