М й Мудрий Всемогутн й Спасе

Вера Половинко
Мій Мудрий Всемогутній Спасе

Мій Мудрий Всемогутній Спасе,
Чий голос серед хмар звучить,
Даруєш день – Землі окрасу,
Щоб вірить, вірить і любить.

Тобі – уклін, Тобі – пошану
Несе, по вірі світлій, люд,
Квітчаєш Землю Ти кохану,
Весна звинить, співає тут!

Бринить зеленими ланами,
Що з зерен тихих проросли.
Тож як не славить Бога в шані,
Царя і – Неба, - і – Землі?

Душа – живе, душа – радіє,
Бо сонце з білих хмар встає,
Господь так щедро в землю сіє,
І травень з неба дощик льє.

Віра Половинко
29.05.2017р.
м. Київ.