Мы все учились понемногу. We all learned stuff

Эдуард Лейтман
We all learned stuff that's worth to mention.
But did it play a major role?
Though to surprise by education
Thanks god ain’t difficult at all.


Мы все учились понемногу
Чему-нибудь и как-нибудь,
Так воспитаньем, слава богу,
У нас немудрено блеснуть.

(А. С. Пушкин - Евгений Онегин.)