Любители природы

Анатолий Загравенко
Любителі природи

(Сонет)

Найбільше завдається шкоди
від вас, любителі природи,
бо хто її не дуже любить,
то він не шкодить і не губить.

Пляшчане дно надбали води.
Рослинні рідкісні породи
до того рвуть, ламають, чублять,
що ні корінчика, ні буби.

Про живність що уже й казати
любителям її стріляти,
ловити, патрати, сушити,
а чи для кліток полонити.

О, наймудріший доль вершитель,
об що ти зверхньо ноги витер?



–––––––––

©Анатолій Загравенко.