962 - Midsummer, was it, when They died

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
В зените лета умереть –
В те дни, когда оно
В цветенья высшей полноте
И в сок вошло зерно –
 
Пока еще не близок серп,
Хоть завершен подъем,
Склониться в совершенства тень
Сквозь дымку похорон


Midsummer, was it, when They died -
A full, and perfect time -
The Summer closed upon itself
In Consummated Bloom –

The Corn, her furthest Kernel filled
Before the coming Flail -
When These - leaned into Perfectness -
Through Haze of Burial –