Другом

Настенька 28
Лікуй свої рани
Щастя своє
Куй
Іди за своїм
Небесним
Поводирем
У мене
Закінчились сили
Закінчились кулі
Отрути нема
Щоб забути усе

В кожнім слові
Є безкінечна
Історія
Слово
Народжує слово
І два
І три
У мене на цей рахунок
Своя
Неймовірна теорія:
Так народилась я
Так відродишся
Ти

Немає струсу мозку
Це не хвороба
Немає болю
Є химерна туга

У мене своя дорога
У тебе своя дорога
Іди
І залишся
Моїм назавжди
Другом …