Жемчужина 61

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 61

Не ведись на красивую лесть,
Ведь она с никотином сравнима.
Лучше правда, какая ни есть,
Чем слащавая ложь подхалима.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 61

Стережися лестивих рулад,
Бо вони, мов зміїна отрута.
Гірка правда є краща стократ,
Ніж солодка брехня лизоблюда.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА