Не плачь по мне родная сторона

Алексей Александрович Филиппов
Не плачь по мне родная сторона
Не грусти по мне мой отчий дом
Пройдут, пройдут лихие времена
Будет мир и соберемся за столом

Споём мы о казаках, о нашей хате,
Обнимем детей и внуков своих
Поцелуем как раньше нашу матерь
И помянем мы ушедших родных..

---------------------------------------------
НА УКРАИНСКОМ
---------------------------------------------
Не плач по мені рідна сторона
Не сумуй по мені моя рідна домівка
Пройдуть, пройдуть лихі часи
Буде світ і зберемося за столом

Заспіваймо ми про козаків, про нашій хаті,
Обіймемо дітей і онуків своїх
Поцілунком як раніше нашу матір
І згадаємо ми пішли рідних..