Казочка перед сном

Таисия Цыбульская
Вже стомились оченята,
Не тупочуть ноженята,
А лягли хутенько в ліжко
Слухать казочку-потішку.

Принесла сорока вісті,
Що колись в одному місті
майстер ліжечкових справ
таке рішення прийняв:
- Хочу ліжка змайструвати,
Щоб звірятам гарно спати!
Будуть ліжечка чудові,
Не прості, а кольорові!
Молоточок дзвінко - дзень!
Завтра буде новий день!

Вже стомилися у кішки
Всі чотири лапки-ніжки,
Задрімала дітвора,
Мабуть, вже і нам пора!
Ось і ліжечко для нас,
На добраніч! Спати час!
 
05.05.2011