Наше з тобою н що

Настенька 28
Наше з тобою «ніщо» -
Зона відчуження,
Повільна смерть зірок,
Космосу звуження

Так не впевнено
Йдемо по містку зламаному
Ми незалежні залежні
Згоден? Як воно?

Топтати мої почуття під ритмічний блюз
Своїм «у нас все окей. Кіно, борщі»
То я закриваю душі невидимий шлюз
Невидимі троси ріжу своєї душі.

У мене скафандр надійний
Балон повітря
Я вийду в відкритий космос
Без підготовки
Залишу нашу континентальну орбіту
Не прикріпивши страховку …

Шукай мене між зірок
Я на вічно там.
Я спокою більше не дам
Твоїм думкам

Вічна трагедія в небі –
Дивись, згадуй
Голу, шалену
І абсолютну правду …