Полумя нема

Настенька 28
Полум’я нема
Нічого нема
Дякую за те
Що нагадав
Так багато справ
Час іти
Біжи
Та не пали мости
Не залишай
Ніякого попелу
Бо розпалю
Із нічого вогнище
Я можу стати
Чиїмось сховищем
І чимось іще

Постав пам’ятник
На сході і заході
І не приходь туди
І не приходь туди
Я буду стримувати
Вітри
щоб полум’я
Гріло
Завжди