Me to sheri s prep na tsafiese...

Виктор Стофорандов
Me to sheri`s prep na tsafiese,
To kivyaneman en zaroton...
Ke i strata pos paii, mi kiliese,
Len manAhon Theon ki lathon...

Mi permens kalosinin oloera`s,
Ela epar`to, kite apla,
Ke al`etera deva kalOeros,
Ki dyarizne sin gin ta kala...

Ti fourtouna`s agrOshera piyason,
Ya` na kloiis`ato, deson shkinin...
Oul na len: "Likopapon emiyasen,
Egenethen apan so kintin..."

Pshin na ferts, a sa tyartya`s mi fiese,
Osa in, eporis na dyavens...
Me to shEropos prep na tsafiese...
Ar atote ton topo`s houlens!