якби

Вайнберг
скільки "якби" приносить нам життя,
скільки хотіли би ми з часом змінити,
переосмислити власні дії,буття,
шкода,що нас ніхто не може осінити

проходять роки і нас пожерає депресія,
нюанси змінюють нас і наші думки.
кажу,що потрібно робити репресії-
в країні,сім'ї,затуляти невдачі пути

тоді,можливо,з часом, буде все гаразд,
але на цих "якби" ти не збудуєш щастя.
ілюзія,фальш,гвалт,люди,атас!
як все таки легло самому змінити все на нещастя...