Магiя -Русь-Вкраiна-

Валео Лученко
Римують Рим і Крим, любов і кров, алхімію і Химу
(тут хоч якийсь на творчість натяк)
Вар'яти. Лицарі пера та атраменту
(навряд чи хтось з них знає значення цієї давньої лексеми)
У них життя - простенька схема: трикутник - робота, хата і зарплата.
Їх простір одномірний, як у мурах, що хутко дріботять стрічками Мьобіуса.
Баста!
Я - в батискафі.В Океані.
П'янить цей простір_час
І мозок накидає на світ підводний
свої  нейронні сіті.
Тут я, тут ми,  тут Всесвіт
переплітаються,перетікають
зі стану в стан:
кристали, пара, рідина
понадтекуча, всепроникна.
Я зникну, ви забудете мене,
але вже ваші правнуки та їх онуки мене згадають
я буду: в сни до них приходить і вас вести
в країну, яку ви просвистали, пропили, проїли
чарівну, дивну, дику, вічну
Русь-Вкраїну