богу богове

Алчи Вульф
червневим ранком у губи цілуй
пої таємницею райдужки
і тільки це може мати ціну
все решта окремо байдуже

на рівні кожної із клітин
оголеністю літа соковитою
торкайся мене візерунком плетись
тобою щоб був овитий я

і сонце відкриє очі за мить
в наш простір зірвавшись поглядом
і цілий всесвіт для нас самих
тому що богу богове