23, 06, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Надзея як падзея... Ці вернецца , ці не...Шукаю я падцверджання, бо ў жудаснай цішы чуваць мо толькі , як віруе мозг, як быццам жвір пры шторме каля мора. Як супакоіць мне яго ... і сэрца , нервам адпачынак даць ..., ад помсты я не бачу пэўнае аддачы бо.
Сяджу і думаю ...каторы дзень...ці тыдзень ... Калі ўжо знікне з гарызонту злыдзень )))