Обiйми мeнe...

Белякова Светлана Николаевна
Обійми мене рідною, уранішньою зорею,
заходом червоним, прочитай в очах
про незабудки солодкі.
Немислима глибина наших почуттів,
у небесній чистоті марень.
Мелодія ніжним смутком
у серці розлилася,
як солодка її пристрасть.
Любити, вірити, сподіватися,
що з цією силою зможе помірятися.
У зоряній височині спалахують надії,
може і я Душею до любові воскресну.
Звикла, що Душа страждала,
її бентежить бажання все почати спочатку,
хочаб серце не підвело, не "підкачало",
а мелодією радості і смутку звучало.
Сріблом лл'ється мелодія ця
у золоті світанку,
немає їй ні початку, ні кінця,
вона у Вічності жива,
повінчана з легким вітерцем,
шепотом листя, кольорами, що розкрилися
співучими садами.
Простір буквально стогне
від млості ніжності і ласки Природи,
як прекрасні її вічні роки.
Будорожать Душу грози і дощі, сніги.
Пори року у безодню летять.
Пестять погляд моря, річки, водоспади, струмки.
Як же можна думати,
що Ми Тут НІЧИЇ?
Любов у всьому -
у краплині малій,
у сніжинці талій,
у першому крику немовляти,
у його битті серця,
у запаху молока парного,
сінокосу лугового.
Живи, люби, радій,
тільки горя не знай.
Нам Бог для щастя дав все,
тільки не проявляй блюзнірства,
і живи розумно.
Маємо усе і самим у це щастя
вірити важко, а даремно, стільки тисячоліть
крутиться Матінка-Земля.
Покоління приходять і йдуть,
Земля їм рада, вірить в наші Душі,
як в нагороду.
Головне живи в чистоті сердечній
і тілесною, на Землі нікому не тісно,
намагайся бути не даремним.
Приголомшливе Життя Земне,
і не потрібна нам інопланетна, інша.
Так, може у Всесвіті і немає такої іншої краси,
тож всіляко її бережи. Ми Тут Гості
скоро підемо, але важливо дітям яким
залишимо Наш Дім.