Що ти зна ш

Настенька 28
Що ти знаєш про близькість думок,
Про побратимство поглядів і душ?
Я  би повчила тебе, синок,
Але мені добре і так
не всякий побачить
і зрозуміє не всяк.

застиглу душу пронизує блискавка
і я стаю жива аж занадто
стає не потрібна їжа і випивка
стають не потрібні люди
повітря заповнюється
азартом

ставлю на все тільки б побачились
а із обіймів зробився смерч
від цього добре. Що б не трапилось
я буду згадувати
чого не було
доки нас не розлучить
смерть

27.06.17