Э. Дикинсон. 923. How the Waters closed above Him

Ольга Денисова 2
923
Как над ним сомкнулись воды,
Знает лишь вода -
Звал ли нас в тоске на помощь,
Скрыто навсегда –

Лилиями пруд опутал
Парня – на песок
Брошенный картуз и куртка –
Вот и весь итог –
21-22.06.2017






923
How the Waters closed above Him
We shall never know —
How He stretched His Anguish to us
That — is covered too —

Spreads the Pond Her Base of Lilies
Bold above the Boy
Whose unclaimed Hat and Jacket
Sum the History —