зупинитись ще е час на укр. яз

Любонька
Сірий колір домінує
У думка'х  і почуттях,
Чорний в душах прогресує...
Тобто, людяності - крах.

Спам"ятаймось, браття й се'стри,
Зупинитись ще є час!
Нащо будувати це'ркви,
Як немає Бога в нас?!

Чия віра - головніша
Не доказуйте дарма',
Бо на те є Правда Вища,
Все вирішує вона.

В якій вірі народився,
До кінця у ній живи'...
Якщо нею рід гордився,
Пам"ять предків не ганьби.

Не міняй родинну віру,
Та за гріш не продавай,
Божу не втрачай довіру,
Зради постриг не приймай!

Нерозважливо на підлість
Йти із Богом на вустах.
Христіяни, маймо гідність
З россудом у головах!

Не ділі'ть по вірах Бога,
Не воюйте у церква'х,
Краще віруйте у Нього,
Не вбивайте в Серце цвях!


27/06/17/