***

Оксана Малиновская 2
І знов привітний теплий день
Дзвенить веселим сміхом...
Стежками літечко іде,
Вітрець шепоче тихо.

Рясні черешні на гілках
Стидливо червоніють...
Співає пісню в гаю птах,
Він - літечку радіє.

Густі малинові кущі
Приваблюють пдодами
І квітне втіха  у душі,
Бо,літечко із нами.

Прозора й чиста синь небес
І сонячне проміння...
Люблю тебе, люблю тебе,
О, літо швидкоплинне.