Мелодiя вулиць нiчних...

Фэйри Тэйл
Мелодія вулиць нічних
То - стогін розбитого серця.
Чаруючий голос затих -
Без тебе ніяк не живеться.

Мелодії зрілих полів,
Мелодії неба без краю,
Мелодії рік і лісів...
Затихли мелодії раю.

Незмінним лишилося все:
Всі барви, і звуки, і вітер...
Одне лиш існує "але"
В нас різні з тобою орбіти.

1.07.2017