тебе вiдчуваю

Юлианна Бранивицкая
Я так безбашено кохаю
Твої поцілунки,як наркотик ковтаю
Твоє палке тіло відчуваю грудьми
Поки твої пальці стискали мою шию все дужче
Мокрі язики відтворювали французькі поцілунки