Как кто-т с3чат пар зайчат,

Васыль Брыль-Кобзар
алі Пра бабу сь щынят

Мы тут прышлы с поjізда
І даваj всех дубасьць!
А шо бо во роблять блях –
Матюкають дід Васьк.

Да. Маім шо маіма.
То ямк, то канафк.
Сплошна вш вакхАнаjЛіjка зь,
Кахда ты кахаjш сатАнятк.

Чысто. Хваjно. Однако жэ...
Кожанэ покрывальц?
Вот воно j почынаеца...
Про щося рахСкахс.

Мы, да, в мыдах купаемСІК.
А шо щэ тут в мамк.
Хлібом ш і сольк с3чае Мняв
Та Козыща стара.

Но!.. еслі раптом-вдрух...
Ох-гоj, да внучка!..
Да, товді Васечка даваj в лавк слетаj.
Нет ш бо ш в бошкы j смытанк.

Но...ха-ха... що ш бачым тут.
Прышла пара Жабк.
А хозяjк завыхаjіця!
Быттом то Заjцы вжэ.

Ах-я-яj! Яjц маловат.
Аj-яхв, как зь
Да пыдрізаты тазыка б
Уф7 агурцаф!

А Свыне, та, шо старша ша,
Гондычкы і зь взяла j
Тэе, шо бабця хваjнынько
Своjмы ш пажурма.

Ну, іржавы нажак
Разве завшыj в Макарк.
Ды і бульба чыста, ха-ха, уф Казла.
От і паелі зь марсашк
Ф Шывы вашатк.

Вашым нашым ды на в бака к...
Чортаваj матары старш.
Ну, ш вучат-та этаму в СШа.
Іль ва гімназіjк Сашмань.

А дальш вучыца кахда,
Када закахашсь.
А пар-та Каза са j Целятк,
Ох, кака гарн! ВасеМнаСыть сыт рашк.

Тапер складываj:
Адын да + 8 – не Марсь?
А коль шыснаСцыть сцыть на?..
Да, та матка Васька.

От і вчукрала картошк.
Ззілы за момант! Хы, с цыбахом но.
А я езділ к жыдкам.
Доза-та над ля щынкам.

Но вот праходіт 2 чась.
Снова ж хочыца жраць.
А скор ф паезда зном. Шо робыця?
Ісчут в бабк уш катла. Да а ні как!

Ну, j пасаЧуjСвавал я фш:
В коморы пуд мышамы там ш!
Да і зварылы j товчанк...
Э! Ля самоj фш канібалк сь.

Быстра ш, бысра б назад,
В БэрыСць, всцыКатц
С катамы да псарнь. А шо, в свёкровы е шэ j маць?
Да, 90 зім аж
Тоj бабы Ёшц. А ана кавыраеца всэ ву палях.
Ліш бы жылы сатанятк.

...да, ліш вот краСата. Смалы даш там надт