Йди до мене

Лариса Билич
Ми таємні коханці,
лише мить наоднці
Не відкривши обличчя, закохалися в танці.


Дивовижно. Це мить, це потрібно відчути
Ми знайомі? Ні. А чи хочеш забути?
Серце швидше і швидше,
Це дійсно можливо?
..а коли неймовірні ті очі,
то невже так важливо?

Я бажаю до неба, щоб зорі все вкрили..
запали моє серце, візьми моє тіло!
Це тільки наш острів, це тільки наш Всесвіт,
Ми в розшуку? Давно зникли безвість.
Життя не для того, щоб про нього жаліти,
головне, щоб було його з ким розділити.
Дуже скоро опинишся поруч зі мною,
буде добре ховатись за твоєю спиною

Подих, погляд і дотик.. палко, шалено
Досі читає? Тепер, й д и д о м е н е..