***

Рахим Карим
Юрагимни ўхшатибман юракларга,
Бирор марта ювилмаган юракларга.
Кўкрагимни ўхшатибман кўкракларга,
Дўстга ;ал;он бўлолмаган кўкракларга.

Куракларни ўхшатибмн куракларга,
Орт тарафдан ў; емаган куракларга.
Билакларим ўхшатибман билакларга,
Мадор, тиргак бўлолмаган билакларга.

;аро;ларим ўхшатибман ;аро;ларга,
Бирор марта йи;лолмаган ;аро;ларга.
Дудо;ларим ўхшатибман дудо;ларга,
Менинг каби ўполмаган дудо;ларга.

Тилакларим ўхшатибман тилакларга,
;албимдаги ;орамас - о; тилакларга.
Маслакларим ўхшатибман маслакларга,
Бойлик билан ўлчанган ўй, маслакларга.

Туй;уларим ўхшатибман туй;уларга,
О;уларга айланган кир туй;уларга.
Орзуларим ўхшатибман орзуларга,
Алла;ачон барбод бўлган орзуларга.