Отам риги

Рахим Карим
Оталардир битмас-туганмас ;ислат,
Оталардир битмас-туганмас ;икмат.
Оталар ;илади бир умр хизмат,
Оталарга лойи; иззату ;урмат.

Отам экиб кетган эди бир ўрик,
Салкам аср ширин мева беради.
Шамолдан асрайди бизларни шўрлик,
Сабаби - отамдай дилдан севади.

Саратонда солиб ;атто туршаклар,
Улашмо;лик эди отам йўри;и.
Аразлашиб ;олсак ака-укалар,
Яраштирар ;амон ота ўриги.