без образ

Лиза Верская
у відповідь...жбурнув слова без змісту
без оклику
без ком
та без крапок

все зрозуміло
чепурно та стисло -
послав мене за напрямком думок

а я піду...де моя не блукала
де не була я тільки 
і в раю
і в  пеклі на пательні танцювала
і дзиґою вертілась...
на краю