Чужий

Людмила Балдач
Ти став чужим, таким далеким,
з холодним серцем,мовчазним,
забув слова,що сміло дарував
мені в нічні тиші.
Тебі вже не згадати, як плаче
серце від кохання - навкруги
мовчання...
Ти став чужим, таким далеким,
ідеш один в нестерпні самоті.
Не знаєш ти, що там інакше все
і заблукала я в пітьмі.
Не чути голосу твого, стих
спів в душі, мовчить вона...
ти став чужим, таким далеким...