Если муж от вас ушёл к другому

Александров-Снегирь
Якщо чоловiк вiд вас пiшов до iншого - в ресторанi замовте столик.
А дружина втекла до блакитного - означаэ: ви, скорiш всього, дальтонiк!

Если муж от вас ушёл к другому -
в ресторане закажите столик!
А жена сбежала к голубому - значит вы, скорей всего, дальтоник!...