Гёзелим

Адилгерей Минатуллаев
Яш юрегимни яйнатып,
Сююв отунгну яшнатып,
Шавла яйдынг юрегиме аявлум.
Гёзлеримни гёзелисен,
Сюювюмню оьзегисен,
Сенсиз магъа ярыкъ дюнья къарангы.


Гече бизге ай иржая,
Гюндюз гюнеш шавла яя,
Экибизде бир болгъангъа сююне.
Балдай татли сёзлерингде,
Къуймур гёзел гёзлерингде,
Даим олар шавла яя уьюме.