Удмурт ныл

Мая Кабанова
Мадмуазель удмурт ныл
Чебер тон и тынад дисед
Одиг ,кык ,куинь ой
Коня тынад азвесь монетэд
Лык дорам тон чебер ныл
Туж кема мон тонэ возьмай
      Припев
                Ой, ой, ой
                Кыче тон чебер брутальная
                Ой, ой, ой
                Кыче тон чебер пластичная
                Мадмаузель мон синмаськи
                Ой,ой,ой мон синмаськи
Мадмуазель ком цюрюх
Чебер ныл лык дорам
Айн,цвай, драй ой
Лыдзисько мон куинёзь
Ком цюрюх чебер ныл
Данке шон лыктиз дорам
Нох хайн маль лыктоз дорам
                Припев
                Ой ,ой ,ой ,
                Кыче тон брутальная
                Ой ,ой ,ой
                Кыче тон пластичная
                Мадмуазель ихт либе, ихт либе,ихт либе шон.