Порятунок з пекла

Мария Волкова29
Самотність, обведена в квадрат,
Знов заперта у чотирьох стінах.
І ти вже бачиш у своїх очах,
Ці вибухи звільняючих гранат.

Що стане порятунком з пекла?
Внутри меня мой собственный ад.
Та ти не зробиш крок назад,
Говорять про таких: як слон уперта.